Chess Creative Commons License 2008.04.24 0 0 4140
Hát igen az ember néha nem jól jelöli ki a copyra szánt sort, kétszer jól másoltam be egyszer lemaradt a az utolsó számjegy a hetes róla. Ezek szerint onnan helyezted a címsorba.
A logika és következtetés jórészt az OECD-FAO, 2007 tanulmányán alapul, de a több ember több élelem szükségletén ha jól lecsupaszítjuk. Nincs értelme tovább ragozni.

Egy újabb idézet a "villanypásztoros " cikből még és aztán ezzel sem érdemes tovább foglalkozni:
"Az 1960-as évektől kezdve a Zöld forradalom új technológiákat hozott (műtrágyák, magok, növényvédő szerek, öntözés, stb.), melyek segítettek a gazdáknak terméshozamaikat növelni. A termelés növekedése igen jelentős volt: a világ gabonahozama csaknem megduplázódott, az 1960-as évek elejei hektáronkénti 1,4 tonnáról hektáronkénti 2,7 tonnára nőtt 1989-91-re. Ezen technológiák között a növényvédő szerek jelentették az egyik legfontosabb befektetést a kisbirtokok gazdálkodásában."

Hát ennyit tudott a vegyszeres mezőgazdaság kihozni a földből, persze világátlagban és nem csak a gazdag pazarló országokat nézve. Itt lehet a végére értünk, de másutt még el sem kezdték.

Azt látom, hogy hittel biogazdálkodsz és ezt tisztelem. A hittel azonban nem lehet vitatkozni. Az idézett linkjeidet még ma átolvasom. A wikipédiát már megnéztem és még több népesség gyarapodást mutat mint írtam, 2007-re 77 millió szembe az általam írt 60-70 millióval 2007-re.
Előzmény: BZoltan (4132)