haliho Creative Commons License 2008.04.24 0 0 4483

OFF

Szia T. Iceland!

Én véges mennyiségű topikot látogatok, vagyok hajlandó figyelni. Tapasztalatom szerint minden topikon (amelyik fennmarad egy ideig) kialakul egy társaság, akik elkezdenek egy idő után másról is beszéjgetni, offtopik témákról is. Hiszen mindannyian elmondjuk eszméinket és rögeszméinket arról, hogy milyen a jó iskola, milyen a jó pacalpörkölt, hogyan kell keménypapírból házat építeni, rokonai-e a szkíták a cherokee (magyarul ezt cserokínak kéne írni?) indiánoknak stb, egy idő után kimerül a téma. Ilyenkor - ha a csapat amúgy nem rossz - előbb lazán kapcsolódó területekre, majd egyre gyakrabban távolabbra is elmegy a beszélgetés. Oszt ha beesik egy-egy új, akkor visszakanyarodnak, újra elmondják a rögeszméiket, és folytatódik az offolás.

Ezzel szvsz semmi baj sincs, ha ők jól érzik magukat és a modik nem érzik messiási küldetésüknek, hogy a "tigriscsíkos boxeralsó" topik ne szólhasson a csillagmintás melltartóról, esetleg a fehér boxeralsóról se, hiszen az itt off.

Szóval én annyira nagy indíttatást nem éreztem, hogy átmenjek más topikba. lehet, hogy később majd átmegyek, de egyelőre nem tettem, bocs. Amennyi kényszeres magyarázkodnivalóm volt, azt itt megtettem, a közlési kényszeremet kielégítette, a többiek pedig legfeljebb átlépik, ha nem tetszik nekik.

Üdv:

halihó
Előzmény: T.Iceland (4482)