BZoltan Creative Commons License 2008.04.24 0 0 4137
Nem hiszem, hogy ilyen tekintélyelvű módon kellene ezt a kérdést megközelíteni. A szakmában eltöltött évid előtt le a kalappal de ezzel együtt nekem a tiedénél nyilván kevesebb tapasztalatom alapján egészen más kép alakult ki a minőségi borok világáról.

írtam már, én elhiszem, hogy a gagyi bor messze többségben van,azt is elhiszem, hogy a fogyasztók masszív többsége csak az árat nézi és a részegségre hajt. Mindez világos számomra is. Ugyanakkor az én tapasztalatom az az, hogy a minőségi bornak, főleg az 1000-3000 forintos árkategóriában megvan a maga piaca és ebből a kategóriából még hiány is van.
Ezt én nem gondolom, sejtem vagy hallottam. Ezt saját tapasztalatból tudom. Én is csak arról beszélek amit én a saját bőrömön érzek és a saját könyvelésemben látok.
Nekünk komoly eladási gondjaink vannak... csak nem úgy ahogy te gondolod, hanem úgy, hogy ha meg feszülök sem tudom kielégíteni a piaci igényeket. Ez van, ez az én valóságom és realitásom. Nyilván mások a viszonyok és mások a körülmények mint ahol te tapasztaltad meg a negatív dolgokat.

De ezzel együtt nagy tisztelettel megkérlek, hogy ne kicsinyeld le mások tapasztalatait és eredményeit, sem pedig a tudását pusztán azért mert más jött ki nekik eredménynek mint neked.
Előzmény: Törölt nick (4135)