Dorinesz Creative Commons License 2008.04.23 0 0 19160
Nekem is resto druidom van (mint talán emlékeztek rá :-DD) és én is most álltam neki felhúzni a paladinomat, aki valszeg szintén holy lesz, ha "felnő", és a legelső karakterem is egy pap volt, hogy tudjak gyógyítani, de azzal állandóan meghaltam, szóval kezdtem mást. Valszeg ugyanolyan őrült vagyok, mint te. :-D Bár mondjuk elgondolkoztam, hogyha már meglesznek a híler cuccok a druidomnak, akkor lehet, hogy hajtani fogok neki feral cuccokat is, de hát ez még nagyon a jövő zenéje. Már kissé elegem van, hogy ha menni akarunk instázni, akkor hirtelen egy tank sincs a közelben. Mármint aki a gildben van. Csak annak az lenne az átka, hogy egyfolytában össze-vissza kellene talentozni, és hát az nem kis pénz lenne. Szal annak nincs sok érteme. Az egyik csávesz a gildben egyébként ezt csinálja. Hol tank, hol dps, össze-vissza talentozik attól függően, hogy mit akar csinálni. Számára a pénz nem akadály. :-D Jó férj lesz belőle. :-DD (Mármint nem az enyém, de egy hölgy biztos örülni fog a nagyvonalúságának.)
Előzmény: TrashFan (19156)