Törölt nick Creative Commons License 2008.04.23 0 0 4115
Valóban így van. Mit gondolsz, én miért írtam azt, hogy augusztus végéig? Szeptembertől más munkám lesz, 20 éve terítem a gagyibort a boltokba, kocsmákba és belefáradtam, viszont látom hogy mi kell a "fogyasztónak". Nem véletlenül írtam Zolinak, hogy álomvilágban él, mert az nem kell.
Hogy mi kell a "fogyasztónak"? Az ilyen "hókuszpókuszok", minthogy mivel permeteznek, meg hozamkorlátozás, meg bio-nem bio? Ugyan már! Olcsó legyen, (szerinte)iható és berúgjon tőle. A minőség pedig....vedd a bátorságot, vegyél meg valamelyik boltban egy flakonost és döbbenj. Igen, bízni kell abban, hogy ez változni fog, de nagyon-nagyon hosszú távon. Én a 20 év alatt csak minimális javulást láttam, de azt is főleg a saját környezetemben, a közvetlen ismerősöknél, azoknál is azért, mert folyamatosan nyaggattam őket, ennek ellenére még mindig van olyan, aki még ott tart, hogy Takler Bikavért kólával itta.

Annak a "pár ezer" fanatikusnak pedig még a 3 hektár is sok. Nekem 1,75 van, de lehet hogy csökkentem. A borászatot soha nem adom fel, akkor se, ha nem lesz, csak párszáz palack és azt se bírom eladni. Majd a baráti kör megissza.
Előzmény: pinotnoir777 (4113)