embersrise
2008.04.22
|
|
0 0
261
|
Üdv! Történt velem, hogy valaki levett a számlámról 3000 forintot (utólag kiderült hogy előző este 40 ezret próbált meg), mindenzt úgy, hogy a kártyám megvan! Nem tűnt el, nem lopták el nem adtam kölcsön. A a bankban közölték velem , hogy miután a készpénz felvételhez szükség van a kártyára és a pin kódra is, nem tudják visszaadni a pénzt,nem tudnak mit kezdeni a dologgal. Ergó csináljak amit akarjak,illetve adhatnak egy új kártyát 1500 Ft-ért. Kértem az ATM automata kamerás felvételeinek kielemzését ami, ha minden igaz egy hét múlva megérkezik és együtt megnézzük. Kérdem én, hogy lehetséges ez illetve milyen jogaim vannak ebben az ügyben, meddig vihetem a dolgot, mi a teendő ilyenkor? Nyílván nem a 3000 forint ami hanyattvág, de igenis, engem megloptak! A minimum, hogy a káromat megtérítik illetve adnak valamiféle magyarázatot az egész dologra, nem pedig körberöhögnek és kitárt karokkal közlik velem a semmit. Ezek után hogy tudnék és akár 1 forintot is biztonságban ennél az intézetnél? OTP-ről van szó. Előre is köszönöm a választ/válaszokat. |
|