Törölt nick
2008.04.21
|
|
0 0
1266
|
Szerintem meg pont fordítva... mert ha jóból visz be az ember mondjuk kétszer annyit az ezerszer kevesebb kárt okozHAT mintha keveset visz be az ember de magas GI-s kajából... (ld. ha bablevest eszel 3 tányérral ami legyen mondjuk 90CH az lehet, hogy bele se piszkál a cukrodba viszont jóllaksz vele és a lelkednek is jót tesz... ha viszont megeszel 2 fehér zsömlét (nem tudom mennyi... 60CH?) az lehet, hogy kapásból min. 7-ig, 8-ig is felviszi mondjuk a 60-ast.... ráadásul fél óra múlva megint éhes leszel... (nekem terhesen a lencseleves volt az abszolut kedvencem... a férjem ugyanazt ette és olyan jó még soha nem volt a vérképe mint amikor velem együtt diétázott:)))))) (vissza kéne rá szoknom... tele van vassal, rosttal és még a GI-je is szuper... csakhát azt meg is kell főzni... azt meg nem szeretek...) (aztán ha tényleg gond van akkor el kell kezdeni nézni a mennyiséget is de ha a minőséggel nincs gond akkor a mennyiség már könnyen korrigálható...) (sajna ezek viszont nem fogyókúrás kaják.. anno amikor elkezdtem diétázni egy hét alatt több súly jött fel rám mint máskor 1 hónap alatt... (aztán ez leállt de már kezdtem azt hinni, hogy 100 kilósan végzem... aztán kb. 13 kiló plussz jött össze a terhesség végére.. a dokim mondjuk 18 kilóig teljesen elégedett lett volna olyan alacsony súlyról kezdtem... a lányom meg 2,64kiló volt 38,5 hétre... kb. mint amire a terhesség elején számítottunk... ) |
Előzmény: Pogiii (1265)
|
|