Törölt nick Creative Commons License 2008.04.20 0 0 1263
Teljesen igaz:))) És igen, egy babánál végig kell játszani a dolgot (NAGYON komolyan véve)... és akkor ott a bónuszkör a következőnél ahol már (jobban) lázadozhat az ember :)))))))

Diéta: nekem pont az a gondom, hogy kínlódva viszek be szerintem még 160 CH-t is (néha meg ha nagyon kell a szénhidrát lehet, hogy 100-at is beviszek egyszerre - de az akkor van amikor a szervezetem már sikít érte... és akkor 1 szénhidrátlöket után tök sokáig jól elvagyok:) és ha méricskélni kezdenék akkor megint elmenne a kedvem még az élettől is... (Nekem a diétánál nem az volt ugyanis a bajom, hogy korlátozva volt a CH mennyisége hanem az, hogy akkor is ennem KELLETT amikor a kaja gondolatától is rosszul voltam ami terhesen ugye nem csoda... plusz ha jól becsirkéztem-salátáztam mert épp az esett jól akkor még azon kellett filóznom mi a jó büdössel viszem majd be azt az 50CH-t ami lassú és még elfér a gyomromban... így a végén már gyűlöltem enni... és ennek köszönhetően a szoptatás végére már kevesebb voltam mint anno a terhességem előtt... és most kezdek visszaszokni a tudatosabb evésre és CH bevitelre...)

(Tipikus példa: mai vacsorám: 2 szelet WASA ropogós kenyér (10CH), hozzá valami májas kenőke meg újhagyma (max. 2-3CH) ... kb. ennyi fér el... ez nagyon kevés... úgyhogy most hozzáiszok egy kis almalét (diéta szerint tilos lenne) és úgy kb. megvan az 50CH... ha nem lenne itthon almalé (100%-os direkt préselésű, nem cukrozott stb. - anno terhesen soha nem vitte fel a cukrom) akkor nem tudom mit tudnék még lenyomni... több egyszerűen nem megy... és az extra 30CH is csak azért fog lemenni mert tudatosan beviszem mert tudom hány CH lehetett kb. a vacsorám (itt jön be ugye a tapasztalat), normális esetben sima vizet innék... így meg jól felvizezett almalét, hogy legalább sok folyadék lemenjen... )
Előzmény: Shiro (1261)