Ez Nissan , valamikor a legmegbizhatóbb autó volt, ma sincs messze a csúcstól. az enyém 3 éves, és nem volt vele hibám, fogalmam sincs milyen gyenge pontjai lehetnek. Xenon: eddig ez sem ment tönkre, az izzót sem mérik aranyárban, de eddig ezt sem cseréltem. Cserébe nincs szükséged a reflektorra, annyira erős... ( a reflektor az nem xenon)
Szerviztapasztalatom nincs. Csak a kötelezőkön voltam. (Mosonmagyaróvár és Pécs) mind a két helyen udvariasak voltak és megcsináltak mindent amit az utasitás előir nekik. A szerelő szerint a leggyengébb láncszem a Nissan ban, a Renault alkatrész. A diesel az sajnos Renault gyártmány de a benzines az még Japán. Nekem egy francia alkatrész van benne (a 2005 < ös modellekben csak) a klima. Eddig jól hűtött, bár induláskor hallani hogy elindul. A 2002 es kivitelben az még japán, az csendben teszi a dolgát.
A fogyasztásom azért ennyi télen, mert kb 5 km a munkahelyem, és még ideje sem volt bemelegedni... :)
Csomagtér: az enyém 4 ajtós. Amit Te mondasz azaz 5 ajtós modell. Sajna nem tudom ? liter...
Remélem a többiek tudnak válaszolni a kérdéseidre, mert én mint látod sajna nem tudok. (hálistennek?? :)
A 150 LE után nem lesz ez az autó egy kicsit gyenge Neked?