Tényleg, Pogiii :) Én is akartam irni, hogy ne terhelj. De aztán kimaradt :)
csakegysokadnick: hova jársz? Szimpi a nőgyógyászod :)))
Nekem az elsőnél volt, hogy profilra be akartak fektetni, de mondtam, hogy én azt nem, és hogy hülyeség. Aztán a napközbenieket levették (addig én jót olvasgattam, végre nem kellett melózni), az estire meg visszamentem. De napközben aki arra járt (nővér, orvos, takaritó), mind azt hajtogatta, hogy "miért nem öltözik át pizsamába??!!". Megjegyzem, melegitőben voltam, nem farmerban feküdtem az ágyban :))) Tiszta béna szitu volt...
Aztán a persze kiderült, hogy sumákoltak, mert papiron 3 napig benn feküdtem. A nővér nem kicsit lesápadt, mikor mondtam, hogy nem kell TP papir, mert dolgoztam... Nem tudom, hogy korrigálták :))))
p.
(mondjuk csendesen megjegyzem, hogy azért ezek a sztorik siralmasak inkább...)
Ja, van még egy, ami a csúcs volt... Éppen reggeliztem a profilhoz a kis melegitőmben, mire odaront az orvoshoz egy öreg pasi fehér köpönyben. Aszongya: "most ráérek!!!" Se köszönöés, kivagyokmivagyok... Aztán elviharzott. Én meg ettem tovább békésen, gondolván, hogy fene se tudja, ki volt ez és mit akart. Erre jó negyed óra múlva jön egy nővér kiakadva, hogy xy főorvos úr már jó ideje ott vár a vizsgálóban :))))) Annyira sz@r volt ez a helyzet, hogy elkezdtem hangosan röhögni. A nővér is csak lesett, mikor meséltem, mi történt...
Aztán a főbácsinak is mondtam, hogy ha mondta volna, hogy mit akar, akkor biztos jöttem volna... De azért álljon már meg a menet...