Törölt nick Creative Commons License 2008.04.19 0 0 1253
:))) ez tényleg jó :)))))

Nekem anno Lillánál az volt a legnagyobb félelmem, hogy addig szívatnak amíg rám nem tudják bizonyítani (tök mindegy, hogy igaz vagy sem), hogy nagy gond van és akkor kikapják belőlem a babát... (ezt most mondtam is a dokimnak aki kicsit ledöbbent azon, hogy én ezt így éltem meg aztán megnyugtatott, hogy MOST nem kell félnem, ő a dokim, még ha indítani kellene akkor is csak ő indítana... úgy tűnik kicsit több lett a szava azóta a dokinak a szülészeten:))) Már nem ő a legkisebb doki:)))))

Szerencsére a vérnyomásom ha marhára felhúztak akkor is max. akkora volt mint másnak amikor normális úgyhogy legalább ezzel nem tudtak ijesztgetni:)))) (eddig egyszer sikerült csak normális fölé tornáznom a vérnyomásom és az a Sote1 diabetológiáján volt... ott iszonyúan felhúztak... annyira, hogy a végén bele se merték írni a papíromba a mérés eredményét:))))))

Nekem egyébként a (írtam valami rondát de töröltem:) nőgyógyászok nem voltak hajlandók elhinni, hogy tényleg jó cukrokat mérek... kötelezően mennem kellett raportra amíg bent feküdtem... egészen addig amíg az egyik normálisabb végre be nem szólt, hogy minek pazarolják a tesztcsíkokat ha egyszer az összes eredményem jó :)))))) (és ugye ha nem szerepelt volna a kartonomon, hogy GDM akkor nem tartottak volna bent csak max. 1-2 napig egy pitiáner fél napos gyomorrontás miatt... na én ezért akarok most sumákolni...)
Előzmény: pynky (1251)