Szia!
Nem tudom pontosan mi érdekel róla.
Két változata van 2002 es és a 2005 ös, ráncfelvarrott.
Nekem a 2005 ös van, módosított futómű, megnövelt zajcsillapitás, más műszerfal, (teljesen fekete, csak ha ráadod a gyújtást, akkor jelennek meg az órák) más kormány stb.
Az 1.6 os motor nagyon jó, 1-2 emberrel nagyon dinamikus, megy rendesen, de 4-5 emberrel megpakolva már nincs tartalék a motorban. Ha most vennék akkor 2.0 -át vennék.
Az 1.6 os motor előnye még hogy olcsóbb a Casco, (sokkal olcsóbb /5ezerrel havonta) mint az előző alsó közepes Almerám biztosítása.
Nagyon kényelmes, sokat tudó ( Acenta felszereltséggel vettem)
Xenon, Aut klima, tolato kamera, aut ablaktörlő, fed. szgép, ülésfűtés, könnyűfém felni) Tempomat nincs, ezt utólag tettem bele.
Eddig egyszer voltam garanciás javitáson, a sebváltó gomb zörgött, azt cserélték ki (tipushiba, az előző Nissanomnál is zörgött, olyan volt mintha a műszerfalból jönne a hang, sokáig tartott mig megtaláltuk a bűnöst..)
Fogyasztás: 100 km re városon kivül 6 liter, (nem hat valamennyi!!) ha ovatoskodom és betartom a Kreszt. Ha nem akkor is 7 alatt marad. Autópálya 4 fővel, 130km/h és + helyenként, akkor 8. Városban időjárásfüggő, tél: 9 is volt a sok állóhelyben való jégkaparásnál...
Első éves szerviz 20 ezer, 2. éves 28 ezer, a 3. most jön hamarosan.
Ha van még kérdés, akkor szivesen válaszolok.
Üdv: G.