Én is az Autócentrum Szabónál vettem, az árát hagyjuk, majd egyszer személyesen találkozón...az értékesítő felkészült, a hozzáállásuk korrekt volt, mire odaértünk ki volt töltve minden papír, olajozottan ment minden. Amikor a GP-t vettük 1 héttel előbb kellett a Kangoo-t otthagyni, nekem kellett 1 hétre autót szereznem - itt lementem a GP-vel, 1,5 óra múlva hazajöttem a Lineával. Pont olyan volt, mint egy igazi kereskedő...amiből sajnos elég kevés van az országban (nem csak autókereskedésekre gondolok)
Sajnos ma nem tudok menni talira, munkahelyen ülök. De ha a GP minitali (odaát szó van róla, láttam :) ) esetleg olyan napon lesz, mikor nem dolgozok/lamináltpadlózok/szegőzök/egyéb szarok után rohanok, és a GP-s társaság nem nézi ki a lépcsős tesókat :) akkor persze ott leszünk és kipróbálható a TJet (most már néha meghúzom a fülét, irtózatosan jó hangja van és
nagyon jól megy! Cserébe szomjas is de nem bánom,
mert megérdemli!)
Apróságok: a jobb hátsó övcsat az első perctől nem jó, első tankoláskor (tehát 500m után) vettünk észre egy kb. 1*1mm részt ahol nincs festék (olyan mintha le lenne pattanva) illetve a csomagtér ajtóban nem lehet elfordítani a kulcsot...jövő héten mindezt megnézetem. Nem tudjátok, megoldották már a központizár-távvezérlő problémát?