Tisztelt Liliomdombiak!
Több hozzászólásban jelezték, hogy nem válaszolok a megkeresésekre.
Kérem megértésüket, mint a cég ügyvezetőjének alapvetően más feladataim is vannak, nem is beszélve új projektünk indításáról, ami miatt energiáimat át kellett csoportosítanom. A Liliomdombon dolgozó kollégákat átszerveztük, az értékesítésre és a vevőkezelésre is újabb erőforrásokat tettem, biztos vagyok abban, hogy ők kezelni tudják a problémáikat.
Értékesítés: Kozma Leonóra
Vevői elszámolások, értékesítés: Tóth Szilvia
Garanciális ügyek, közműelszámolások, lakásátadások: Peták Ilona
Vevői módosítások ellenőrzése, lakásátadások: Peták János
Elnézésüket kérem, természetesen foglalkozom a felvetett problémákkal, de ezek többsége az eddigi tapasztalatok alapján olyan, amelynek orvoslására a helyszini kollégák teljes hatáskörrel rendelkeznek, azokat nekik kell megoldani.
A megkeresések ügyében a kollégáim intézkednek.
Kérem megértésüket, azt hiszem, nem általános, hogy a beruházó cég ügyvezetője válaszoljon a Fórumon, vegyen részt a lakógyűlésen, személyesen legyen jelen az szerződéskötésnél, emilezgessen a vevőkkel, mint ahogy ezt eddig tőlem megszokhatták. Talán, ha sosem tettem volna meg ezeket, akkor most nem rónák föl nekem, hogy sajnos a jövőben erre kevesem időt tudok szakítani.
Minden jót kívánok, különösen a 3. épület heteken belül beköltöző új lakóinak! Remélem, jól fogják magukat érezni a Liliomdombon.
Tisztelettel
Varga Tamás
Liliomdomb Kft.