Patreides Creative Commons License 2008.04.17 0 0 565
Sok infó? Egyszerűsítek: telepitsd fel a GOM Playert. :)
Ha az nem lenne elég, ráérsz a továbbiakon gondolkodni.

Vasárnap este a rotterdami Ahoy-ban felvették Katie koncertjét, valószínűleg a Pictures őszi Special Edition kiadás DVD mellékletéhez. De ha egy különálló koncert DVD lenne (mint az "OTRA" DVD volt), azért az se lenne rossz.
A koncert végén Katie bejelentette a közönségnek, hogy most akkor újra elénekel két dalt, mert most szóltak neki, hogy a Crawling Up To Hill és az I cried For You felvétele nem sikerült. És elnézést kért a közönségtől, hogy újra meg kell hallgatniuk ezt a két dalt. :) :)

Ja igen. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretné demonstrálni, hogy Katie Melua nálunk is ismert, és sokan szeretik is, jó lenne, ha regisztrálna a meluaworld.com-on. Kellene már oda valaki Magyarországról is, aki képes hozzászólni a témákhoz, és nem csak olvasgatja az angol nyelvű hozzászólásokat, mint én.
Ha Katie egyszer arrafelé jár :) , és majd látja, hogy vannak magyarok is a fórumon, akik oda irkálnak, talán elhiszi, hogy itt nálunk is érdemes lenne egyszer koncerteznie.
Nem igaz, hogy nincs itt senki, aki kicsit jobban tud angolul, mint én, és képes angolul érthetően és viszonylag korrekten kifejezni a gondolatait - ellentétben velem.
Vannak ott, britek, németek, hollandok, franciák, lengyelek, vannak Kanadából, Dál-afrikából, Dániából, Ausztriából, Svédországból, Olaszországból, mindenhonnan.
Viszont egyetlen olyan sincs, akinek olyan kevés angol tudással, mint az enyém, lenne képe - ha röviden is - "hozzászólni" néha.
Még szerencse, hogy a britek olyan türelmesek és udvariasak. Úgy értem, hogy csak magukban röhigcsélnek. :)

Szóval meg kellene menteni a magyarok becsületét. Ha esetleg lenne vállalkozó...

MeluaWorld (The Unofficial Katie Melua Forum)
Előzmény: Daderth (564)