Törölt nick Creative Commons License 2008.04.17 0 0 652
Sziasztok!

Úgy döntöttem előszőr veletek osztom meg történetemet, talán titeket érint leginkább.
A Liliomdomb Kft-vel bontottam a szerződésemet idén januárban. Azt le sem írom, hogy októbertől januárig tartott az, amíg sikerült aláírniuk a bontási papírt. Az ok egyszerű volt, nem készült el a lakás időben (az eredeti határidő 2007. március volt!). Az egyéb sérelmeket, kellemetlenségeket most nem ecsetelem, azokat Ti is tapasztaltátok.
A pénz visszafizetésére 90 napos határidő volt megadva (bezzeg amikor nekem kellett fizetni....). Ez lejárt múlt hét csütörtökön. "Természetesen" nem történt semmi, telefonálgatok össze-vissza, ígéreték, hogy tegnapra kifizetnek (Varga úrral egyszer sem volt módomban beszélni). Nem kaptam meg a pénzem és megintcsak a Liliomdombtól megszokott módon fel sem hívtak, hogy bocs vagy valami. Végülis ez így "korrekt" nem? Hozzáteszem, akikkel beszéltem, Ők nagyon kedvesek voltak. Feltételezem nem Ők tehetnek erről az egészről. Az ok, amiért nem fizetnek, hogy nincs pénzük (ezt mondták nekem). Tehát két lehetőség van. 1. Nem akarnak fizetni. 2. Nem tudnak fizetni. Nem tudom melyik a rosszabb. Azt a kifogást is megkaptam, hogy a Raiffeisen-nek, mint finanszírozónak kell engedélyezni az utalást, ezért is nem utalnak (erre az engedélyezésre volt a 90 nap elvileg). Felhívtam a Raiffeisen Projekfinanszírozási Főosztályát és elmeséltem a sztorimat. Hát eléggé meg voltak lepődve, várom a visszahívásukat. Én másfél éve fizetem arra a lakásra a törlesztőrészleteket, amit soha nem vettem át úgy, hogy mellette albérletet kell fizetnem. Sőt, mivel nem kaptam meg időben a visszajáró pénzt, elestem egy másik ingatlan (természetesen használt, ezek után) megvásárlásától, így megint marad a bérlés. Még jó, hogy azt nem foglalóztam le, valahol titkon tudtam, hogy a Liliomdomb nem tagadja meg önmagát azzal, hogy időben és korrekten intézi a dolgot. Nekem már nincs veszteni valóm, úgyhogy felszámolási eljárást fogok kezdeményezni a Liliomdomb Kft. ellen. Addig is minden elérhető médiában meg fogom jelentettni ezt a történetet. Nem érdekel, hogy meddig fog tartani, de nem hagyom, hogy egy ilyen "szervezet" tönkretegye az életemet.

Kötbéresek! Nagyjából erre számíthattok Ti is az én esetemből kiindulva.

Ha bárki kiváncsi a konkrétumokra, szívesen elmesélem részletesen, írjon mailt.

Köszönöm a figyelmeteket