Yahtman Creative Commons License 2008.04.16 0 0 2705

Kedves Lőrinc Ligeti IV. ill V. ütemben lakó tulajdonosok !

Előre elnézést kérek, nem érzem tisztemnek mások kioktatását, és soraimnak nem is ez a szándéka, de van amit elég nehéz szó nélkül hagyni.

-Valakinek sikerült letörnie az V. ütem gk kapumozgató érzékelőjét ! Ez eddig csak egy dolog. De ha véletlenül tette illenék jelezni a közös képviselőnek, vállalva tetteinket, hogy mielőbb javítani lehessen. Ha szándékosan tette, akkor erre nehéz szavakat találni. Nehéz megmagyarázni azt is, hogy kultúr emberek, hogyan lehetnek anyire figyelmetlenek, Önzők, vagy nemtörődöm hozzállásúak, hogy az épület előtt, a sártengerben parkolják le autóikat. Ezzel több gond is van. Egyrészről felhordják a sarat a beállóra. Másrészről letapossák a beálló szegélykövét, harmadrészt további talaj erőziót okoznak, és lassan a vízelvezető csatornába gyalulják az földet. Megértem azt is, ha valakinek nem volt pénze, vagy szándéka gépkocsibeállót vásárolni, de azt gondolom van kultúrált megoldás. Ha máshol nem a Plussz parkolójában. Igaz akkor még az szörnyűség is megtörténhet, hogy valamelyik lusta Önző, felelőtlen lakótársunknak kb. 50 métert meg kellene tennie gyalog.  

Megdöbbenésemre azonban nem szociálisan rászorult réteg él ezzel a módszerrel.

Javaslom ezen lakótársaknak néhány buszmegállóval arréb költözni, pl a Havanna ltp-re. Ott pont az ilyen emberek miatt nem nő ki a fű.

Az Ünkormányzat út tudom büntetni készül az ilyen parkolásokat, csak azt sajnálom hogy a büntetési tétel nem 1 hét eltöltése egy illemtudó normális családnál, plusz egy hét közmunkával való helyreállítása a felelőtlen rongálásnak.

Elnézését kérem mégegyszer a jóérzésű lakótársaknak  a fenti sorokért, de őgy gondolom akinek nem inge nem veszi magára.

A fórum olvasói bizonyára megtudják kikről tettem említést, hiszen az érintettek lesznek a legjobban felháborodva soraim ellen.

No, lássuk a véleményeket...