Az elemiszervalsag nem szuno tema. Megjelent a piacokon az amerikai rizs is, 25 P/kg. A felvasarlas ellen un. Family Access Card-dal probaljak meg felvenni a harcot, amit a legkisebb kozigazgatasi egyseg, a barangay adna ki. Ez Arroyonak jol jott, addig se foglalkoznak annyit a kinai broadband-uzlettel (az un. ZTE-ugylet).
A bankkartyas vasarlas problemamentesen funkcional. Cirrus Maestro siman jatszik pl. a Shopwise-ban.
Megcsinaltam azt a fotot, amit par napja mar szerettem volna, az Araneta Coliseumot a Farmers Plazaval osszekoto hidrol, amint az Aurora felett eppen atmegy a vonat. Ha szert teszek egy kartyaolvasora, megmutatom.
Ma mindenesetre jot uldogeltem egy pohar hideg karamell melett az Ali Mall Starbucks-jaban (120 P). Bent wifiztek egy paran, en kint ultem le es neztem az Ali es az SM kozti forgalmat.
Tegnap meglepestesszeruen esett az eso szinte egesz nap. Tropusi vihar vonult at a Visayas felett, aztan telibe talalta Palawant. Uton Vietnam fele talan tajfunna erosodik. Itt csak esett, szel nem volt. Este bejelentettek a tv-ben, hogy ez meg hivatalosan nem az esos evszak. Mindenesetre este mar igencsak hidegnek ereztem a zuhanyt. Tul nagy hoseg ma sem volt.