time-slot Creative Commons License 2008.04.14 0 0 1790

Szóval maradjon a nemzeti zászló csak a nemzeti ünnepekre akkor csak a Kossuth téren?

Szerintem az a baj, hogy a "magyar" kifejezés feltűnik a közéletben azonnal valahonnan mellé bújik a "szélsőjobbos" és "antiszemita" jelző.

Az USA-ban minden farmer udvarán ott leng a nemzeti zászlajuk és úton-útféenn lehet vele találkozni. Nem csupán az állami intézményekben, iskolákban, templomokban...stb, hanem akár ruhadarabokat is  alkotnak belőle.

Ha valamely nemzet "nacionalista" akkor az "amerikaiak" azok. És mégsem sütnek rájuk mindenféle bélyegeket....

Kis magyar valóság....:( Miért kell festegetni itt a dolgokat? A zsidó az zsidó, nincs ebben semmi. A cigány meg cigány. A magyar meg magyar.

Kéretik a jogok mellett a kötelességeket is vállalni és nem lesz semmi baj.

Ha néhány lökött "orrhossz" és bőrszín miatt hőbörög azzal nem kell törődni, mert nincs semmi tömegbázisuk és legalább tisztul a fejük....

Tessék nyiltan beszélni a cigánybűnözésről. az okairól és a különféle jogvédő szervezetek és kisebbségi önk.-ok ne csak a jogokkal dobálózzanak, hanem megoldásokat keressenek.

Miért nncs az én gyerekemnek joga ahhoz, hogy a tanórán figyelhessen és tanulhasson, nem pedig az cigánygyerekek fegyelmezését kelljen figyelnie? Miért a "hátrányos helyzetűek".hez igazítják a tanórákat? Miért nincs tehetséggondozás?Miért kell az én adómból eltartani azokat akik semmit nem tesznek? Miért kell az én TB-mből potyautaztatni???Miért nem mehetek nyugodtan éjszaka az utcán mondjuk a 8. ker.-ben??? Ha esetleg balesetbe keveredek meg merjek állni? Vagy kockáztassam az agyonverést? Vagy olcsóbban úszom meg cserbenhagyással??

Szóval jobb lenne nem mondvacsinált, hanem valóságos problémákkal foglalkozni...előbbre jutnánk....

Előzmény: Or Kán (1770)