donpedro28 Creative Commons License 2008.04.12 0 0 454
Milyen hangnemben? Kérlek ne állítsd be úgy, mintha elküldtelek volna a fenébe, itt vannak a hozzászólások, mindenki eldöntheti, hogy egy internetes vitafórumban megengedhetetlen volt-e a hangnem, amit használtam...

3 csapat döntött meg 7 másodperccel egy világcsúcsot, ez nálam falrengető, de volt ma is épp elég csúcs, szemezgethetnék onnan is. Mindegy, ez szemantikai kérdés, ezen tényleg nincs értelme vitatkozni, más a falrengető nekem, és más neked.

A dopppinggal kapcsolatos felvetés tökéletesen kizárható, és ezt szerintem te is tudod, belátod. Lényegében csak az amerikai, ausztrál, brit, holland és francia úszók használják az új mezt, és lényegében csak ők úsznak világcsúcsokat. Senki más nem doppingol, ebből az 5 nemzetből meg szinte mindenki? Gondolj bele, mennyi ennek az esélye, és ezek után mondd azt, hogy nem szőrszálhasogatás amit csinálsz. Ha akarod, akkor elismerem, hogy van kb. 0.01% esélye annak, hogy tényleg csak a doppingbotrány eltusolása a cél. Ráadásul megint felmerül a kérdés, hogy hogyan jön ide a dopping? Attól, hogy mondjuk néhányan doppingolnak is, még ugyanúgy lépni kellene ruha ügyben is, vagy nem?

Azt írod, hogy kijelentettem, hogy nem kérdezte meg senki Gyárfást, pedig de. JOGOS, nem tudtam róla, ha tudok, nyilván nem ezt mondom, bár ez megint szőrszálhasogatás, azt hittem már megegyeztünk abban, hogy nem figyelnek eléggé a problémára, és az eredeti hozzászólásommal is pont erre akartam rávilágítani. Az is elég meredek elképzelés, hogy a tájékozottság mértéke attók függ, hogy valaki olvas-e papír NS-t, márpedig te egyfolytában erre utalgatsz. Ma már 10-szer informatívabb sportportálok vannak a neten, pechemre a Gyárfás-interjú egyikben se volt benne. Ráadásul Gyárfás ezek szerint azt mondta, hogy majd az Arena megoldja a bajunkat és kész? Az újságíró meg ennyiben hagyta a dolgot? Te ennyiben hagytad volna?

Azt is írod, hogy Rupprathnak jóideje nincs semmilyen komoly eredménye (a "komoly" szót gondolom idézőjelbeérted, ezen a szinten minden eredmény komoly, ezt pont te fejtegetted tegnap, és egyet is értek vele, csak ugye Rupprathnak se mindegy, hogy az a komoly mennyire komoly). Te el tudod képzelni, hogy műbalhé, én meg tudom, hogy azóta Magnini is bejelentette ugyanezt, felbontja a szerződését az Arenával, és nem érdekli a büntetés. Ő is műbalhézik? Ő se ért el semmit? Egyáltalán, MILYEN ALAPON vonod kétségbe Rupprath szavait, mint laikus?

A Kovács Emesével kapcsolatos dolgokat nem én mondtam, hanem maga KOVÁCS EMESE. Aranyat szeretne nyerni Pekingben, a világ legjobbja akar lenni, és úgy érzi, hogy meg is vannak hozzá a képességei. Neki elhiszem, pláne, hogy látom mit úszott 17 évesen Arena mezben. Ugyanígy írhattam volna Gyurtát vagy Cseh Lacit is, emlékezz vissza miket mondtak róluk Athén előtt és után. Nem én, hanem a hazai szakértőgárda, a néhai úszópápát, Széchy Tamást is beleértve. Ráadásul ezzel megint csak engem akarsz diszkreditálni, ahelyett, hogy az igazságot keresnéd. Szerinted elég jók az adottságaik Gyurtáéknak ahhoz, hogy bennük legyen egy olimpiai arany? (Nem azt kérem, hogy mérget vegyél rá, én se kinyilatkoztatok, hanem csak a véleményemet mondom, erre talán te is vállalkozhatnál.)

A sörös ötlet alapjában véve nem lenne rossz, de emlékeim szerint kb. háromszor ittam sört életemben, és egyszer se ízlett. :) Persze ez ne legyen akadály, én nagyon szívesen beszélgetek veled, csak 30 évesen már nem könnyű leszervezni az ilyesmit (ez az amit az egyedülálló haverjaim sose akarnak megérteni...) :)

Én azt javasolnám, hogy nézzünk meg valahol együtt valami sporteseményt, ami mindkettőnket érdekel, de valószínűleg erre csak kicsit később kerülhet sor, személyes okok miatt. Mindenesetre ezt inkább beszéljük meg emailben, ha rákattintasz a nevemre, ott megtalálod a címet.
Előzmény: OZ Juice (452)