imitto27 Creative Commons License 2008.04.11 0 0 384
Kicsit kiestem, meg ki is fogok, összeszaladtak a felhők...de most kicsit kikapcsoltam magam és bekukkantottam. Örömmel látom hogy itt is lassan beindul az élet, Lineákat egyre sűrűbben látni az úton (jó ez nekünk vagy rossz?)

Grunf: Ha sokat autópályázol 150-160-al akkor mjet. Bőven van ideje bemelegedni és ennél a tempónál a tjet tényleg szomjas jószág...rövid távokra inkább a benyást mondanám (ezt kifejtettem lejjebb, de be is fogom mert 1.:elég a GP topicban a benzin/dízel (álló)háború 2.:még ki is kapok itt, asszem csak ketten vagyunk tjet-el:) ) Csalódni nem fogsz a tesztvezetésen ezt garantálom, figyeld a fordulatot, ahogy elmondták ne ereszd 2000 alá. Ha a kárpit a döntő lehet a Dynamicba is tenni mindent, ami az Emo-ban van (fiat.hu - konfigurátor) de úgy az mjet tempomat nélkül is 4.580.000.- forint...szóval szerintem ha tényleg ez az egy baj akkor valami igényesebb huzat.

berigazek2: Lehet hazai. A FAM biztos nem hozta be, de vannak azért márkafüggetlen importőrök akik nem kötődnek központhoz. Lásd: 500-ast is hónapokkal a hivatalos FAM-os forgalmazás előtt lehetett kapni. Más kérdés a garancia/szerviz hozzáértés kérdése. Hivatalos, de ritka daraboknál (pl. Lancia Thesis) is csak a fejüket vakarják a szervizben.

Blue&me kapcsán: Blue&me leírás, más nyelvi fájlok, telepítési útmutatók Haladhatnának a magyarral is, a hangtárcsázás nem szereti az ékezetes betűket ugye, idióta módon angol fonetikával kell ejteni a magyar neveket szóval...de hasznos cucc, ez tény.

És egy kis saját: 750km után a tjet-el lassan 9 literre sikerült levinnem a városi fogyit BC szerint (de volt már 8,7-is, bár azt nem tudom reprózni), furcsamód nem azzal hogy alacsonyabb fordulaton váltogatok. Leszoktam a dízeles beidegződéstől (2500-nál váltás) és 3500 körül váltok feljebb. Könnyebben mozog, sokkal lendületesebb (tudtam ezt eddig is, de a megszokás...) és megy lefelé a fogyi. És egyre jobban érzem a tartalékot benne. Nem azt mondom hogy asztaqrva leszaggatja az arcom, de azzal amit tud adni vezetési élményben elérte hogy akár 10 liter fölött is hajlandó lennék itatni vele :) Valamit valamiért. Nem bántam meg.