OZ Juice Creative Commons License 2008.04.11 0 0 436
Basszus, arról akarsz meggyőzni, amit én is hiszek. Elhiszem, hogy ez a ruha jobb, mint a többi.

Mégsem használjuk, és én keresem a választ a miértre. Az nem hinném, hogy annyira egyszerű a válasz, hogy: azért, mert hülyék vagyunk és kész... Ha ez a válasz, akkor kár az egészről beszélni...

Már nincs meg az a két újság, amiben a cikkek voltak. Az egyikben Gyárfás Tamás arról beszélt, hogy rövidesen az Arena is ki fog jönni hasonló dresszel. A másikban dr. Sós Csaba azt mondta, hogy mindig is a Speedo gyártotta a legjobb ruhákat, és számára egyértelmű, hogy a ruha jó.

Egyébként fura, hogy azt mondod nem, hogy nem foglalkoznak eleget a kérdéssel, amikor még a sportnapilapot sem olvasod... akkor honnan tudod, hogy melyik média mennyit foglalkozik vele? /mellesleg hidd el, hogy nekem fáj a legjobban, ha keveset írnak az úszásról/ De fejezzük már be ezt a részét, mert sehova nem vezet....

Csak még egy pár pontosítás:

"Cseh fél medencét vert egy olyan Európára, ahol senki nem viselte a csodadresszt. Emese 2 mésodpercet javított a legjobbján, ami azóta kb. 10. helyre jó az aktuális világranglistán. Kis Gergő 7:51-et úszott, ami sehol nincs a világ 2-3 legjobb idejéhez képest, egyébként meg abban a mezőnyben sem volt egy árva LZR Racer sem."

Ez a bekezdés arra a felvetésedre volt válasz, mely szerint semmi értelme elutazni versenyezni... Szerintem a fenti eredményekért van értelme elutazni...

Emese 3. a világranglistán, 1 tizedre az elsőtől...
Kis Gergő sehol sincs a világ legjobbjaitól... Persze, de egyébként is ez egy hülye szám. Nem szerepel az olimpia programjában, ha szerepelne, Gergő még messzebb lenne, DE. Gergő nem a világ legjobbja. (Még.) És engedtessék meg, hogy lelkesedjek akkor is, ha valaki nem dönt világcsúcsot, "csak" csodálatos versenyzéssel simán elveri a nem éppen névtelen ellenfeleit...

"A Pellegrinis érv már-már nevetséges, tekintve, hogy Manadou se Speedo-ban versenyez, és Pellegrini sem akárki, hogy ne úszhatna jobbat mint Manadou."

Nevetségesnek éppen nem mondanám...

"Ami meg a 3-4 másodperces kommentedet illeti, Liam Tancock ma 1.84 századdal döntötte meg a brit csúcsot 100 háton" - még így sem egy eget rengető idő...

"3 váltó úszott 7 (!) másodperccel jobbat, mint a régi világcsúcs tegnap" - És ez a rekord még sem egy nagy szám, egyrészt a rövid pályás váltórekordok nagyon le vannak maradva, a mostani rekordot is olyanok állították fel, akik egyrészt mint váltó sem a legjobbak 4x200-on, másrészt a részidők sem voltak falrngetőek...

"Stephanie Rice 6 (!) másodpercet javított az egyéni csúcsán és 2.5-öt a világcsúcson az ausztrál válogatón. Kb. 30 ilyet tudnék felsorolni csak az elmúlt 1 hónapból. Miről beszélünk????"

Megmondom miről beszélünk: arról, hogy vajon mi az oka annak, hogy nem tudjuk/akarjuk kipróbálni a ruhát. Egy percig sem vitatkoztam azzal, hogy jó a ruha...

Előzmény: donpedro28 (429)