Zka Creative Commons License 2008.04.11 0 0 19007
Tegnap Morogrim killen prot DPS voltam, erre a gonosz cementshammy mit rak le? Agi totemet! Hova kenjem b+? :D WF NEED! 832 DPS jött ki a WWS szerint, szörnyű :D Olyan csalódott vagyok, este leiszom magam :D
Egyik hunterünk 1600 DPSt tolt rajta, döbbenet. És Vashj meg nem megy le :O

Szerdán meglett a T5 2-es setbónusz (+100 blockvalue a következő ütésig shieldblockolás után), azóta azzal szórakozok hogy mekkora shieldslameket tudok ütni, Solarianon volt egy közel 2300as SS crit. Pvpben 3000 felett van a shieldslam rekordom, azt kéne hozni pveben is :)

Meglátogattuk a buffolt Alart és VRt.
Alarnál az a buff, hogy a tűzköröket nem lehet már felszedni spell reflecttel. Viszont a leszálláskori knockbackjét még meg lehet úszni vele. Különösebb gond nem volt, a phase2 tök fun és dinamikus, kárpótlás a dögunalmas p1-ért.

VR pedig nem targetel ki (tehát a jelzőaddonok nem működnek) orb célpontra, viszont az orbok egy része nem látszik, vagy csak későn. Úgy döntöttünk, hogy "álljatok ha gondoljátok, majd kihealeljük, csak ne egymáson álljatok, hogy 1 orb 1 embert üssön". Végülis elég gyors kill lett ahhoz képest hogy hány halott volt.

Egyik palánk retrire specelt VR és Solarian csatákra, mert sok volt a healer, meg van vmi gagyesz retri gearje. Egész jó DPSt tolt, 700 felett VRen az szerintem elfogadható. Arra gondoltam, hogy megtartjuk, a crit buffja meg a judgementek szerintem kiváló raidbuffot jelentenek. Mi a véleményetek, van retritek és beválik-e?