Füredi1 Creative Commons License 2008.04.11 0 0 4948

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez a mértékű csúszás már gyanura adhat okot, de ugyanakkor lehet hogy nem jelent semmit.

Én elébemennék a dolgoknak. Megpróbálnék egy hiteles helyről információt szerezni arról, hogy mekkora értékcsökkenést jelent egy autónál ha az egyik-másik elem esetlegesen sérült lenne. Ha megjön az autó bármennyire is kényelmetlen lenne(nekem biztos az lenne) igen is nézzed át rétegvastagság mérővel. Amennyiben találsz nagyságrendi eltérést az elemek között akkor már felkészülten tudod fogadni a hírt és tudatosan tudsz rá reagálni. Ezt követően a döntés nyílván a tied. Vagy elhozod így vagy otthagyod. Én HA az elhozatal mellett döntenék biztos, hogy a business felszereltségből "KING" felszereltséget csináltatnék velük belőle olymódon, hogy figyelembevéve az értékcsökkenést legalább másfélszeres legyen az utólag belerakott extra értéke az árcsökkenésnek. Ne feledjük: az extralistában szereplő árakon (nem tudom) szerintem legalább 30% haszon van. Ha árcsökkentést kérsz az biztosan jobban fájna nekik.

És ne feledkezzünk meg a másik lehetőségről sem: lehet hogy csak valóban Te vagy a balszerencsés és minden ellened esküdött. Sok szerencsét! Ügyes legyél.

Előzmény: kakszilali (4947)