Iceapo
2008.04.10
|
|
0 0
1352
|
Ja, láttam cikket, kíváncsi vagyok a kontrára! Egyébként állítólag, a másik oldal mesélte Herkának, az elvtársainkra direkt vadásztak, ugyanis már nem először lettek figyelmeztetve, de ők csak nem bírtak magukkal és csak jártak ki a betontörmelékes kupacokhoz endurozni /amit mellesleg én nem igazán tudok elítélni hiszen semmiféle természetvédelmi területről nem lehet szó nálam ha betonbunkerek vannak elásva a földalatt, azt már egyszer valaki tönkre b*szta onnantól kezdve azt már kilehet nevezni védett területnek, de a szememben nem az, igaz én senki vagyok, de szerintem a védők is csak egy senkik, akiknek nem hiszem hogy ez lenne az igazi dolguk, ezt csak azért érzik dolguknak, mert nagy bennük a becs, és hatalom vágy, az írigységről már nem is beszélve, ahogy sajnos ma itt Magyarországon nagyon sok emberben megvan, mondhatnám hogy a többségben és lásd a politikusaink mutatják nekik a jópéldát, ennek az országnak reszeltek, nem vagyunk felnőttek, nincs párbeszéd, csak egymás mellett elbeszél mindenki, de hogy is lenne ha mindenki a saját igazát véli igaznak, tiszta óvoda, komolyan mondom, ill. írom! Bocsi ezt a sok Offot, de le kellett írnom!/ |
Előzmény: TRobee (1349)
|
|