kakszilali Creative Commons License 2008.04.10 0 0 4942

Helló.

Én Febr. 1-én rendeltem octi businessemet.Az autót 13. hétre ígérték átadva. Erre 2 hónapig semmi sem történt, vagyis nem lett legyártva, miközben ugyanott, ugyanolyan autót 2 héttel később rendelő emberke, már 1 hete vezeti autóját. És azt mondják hogy most ez a normális, vagyis hogy 8 hét után már viheted az autót haza. 

Nekem tegnap jött meg a kereskedésbe. Azt mondták hogy már 1 hónapja legyártották, csak a gyárban állt , nem tudni miért. 1 HÓNAPIG!! (Biztos nem láttak még ilyen szép autót, és kiállították a gyár közepén , had csodálják a dolgozók.) Hát ezért várok 11 hete az autómra. Még 1-1.5 hét és enyém. Ennyi. Olyan ideg voltam, hogy na. Most , hogy tegnap végre beleültem, kezdek megnyugodni.

És szerződés szerint bőven időn belül vagyok még,(Max.14 hét a rendeléstől) csak azt mondták, hogy én vagyok a peches ember, a többi mind szerencsés. Nem szeretek peches lenni, az olyan mint a lúzer. Na és az meg végképp nem szeretnék lenni.

Szóval nyugi, egyszer csak itt lesz az autód. És akkor te leszel a legszerencsésebb ember, akinek a legújabb autója lesz az itt lévők közül. 1 napig. Aztán lesz újabb .

Előzmény: m_g (4941)