Hát, kipróbáltam a MOD-ot, és tényleg elég jó, bár Noble-on kezdtem el játszani, és az elején elég könnyű volt vallásokat "szerezni", mivel ha megnézitek tech tree-t, akkor nem 1-2 lépésre van a buddhizmus meg a hinduizmus, mint alapból, hanem többre. Tehát ha direkt erre játszol, akkor ezeket simán te fedezheted fel elsőként, nekem pluszban még a zsidó vallás is összejött, és mindezt egy városban, a fővárosomban. Leglassabb játékmenetet választottam, és éppen a telepest képeztem a fővárosban, mikor már 3 vallásnak én voltam a központja, tehát ez elég gáz volt. Ugyanis én jobban szeretem a lassú játékmenetet, mikor minden egyes korban történnek dolgok, szerintem így az izgalmas.
Úgyhogy maradok a Visa Expansion pack-nél, én abban eddig semmilyen hibát nem találtam. A legeslegjobb benne az, hogy még a modern korban is csomó dolgod akad az államszervezéssel kapcsolatban, a jövőre vonatkozólag is kitaláltak benne dolgokat, és emiatt szerintem megunhatatlan. (pl. lehetőséged van a környezet formálására, ha mondjuk egy városod sivatagok vagy jéggel borított területek között van, és ebből eredően elég visszamaradott az egész játék során)
De ez csak az én szubjektív véleményem, de ettől függetlenül szerintem megéri kipróbálni, igaz, a warlords-ot a 2.08-as patch-csel fel kell tenni hozzá, de ez engem nem akadályozott:)