foolery
2008.04.09
|
|
0 0
647
|
Sziasztok!
Az Elműt intézni, érdemes a Camponába. Ott van egy kirendeltség, kelleni fog az adás- vételi szerződés, és az átadás-átvételi jegyzőkönyvön szereplő mérőóra számok, és állások. Rögzítik az adatokat, és kb: 5-8 napon belül telefonos egyeztetés után jön egy úr aki ellenőrizni fogja a folyosón lévő órát , átblombálja kitölti a papírokat(szerződést).........én már az első fogysztást be is diktáltam(1.e-és 7.-e között kellett)vagy a neten keresztűl be lehet küldeni.
A Vízművekhez én bevittem személyesen azt a papírt amit a Liliomdombtól kaptam,(azt a kék színűt) a vízművek rögzítette az adatokat,kaptam egy A4- es lapot amin volt egy cégnév, telefonszám.... (talán valami Hexaéder kft.....ezt pontosan megnézem holnapra, mert nincs itt nálam)........ két hét múlva fel kellett őket hívnom, kijöttek, blombáltak, megírták a szerződést, fizettem nekik a blombálásért 4900.- forintot,........és ennyi.................., hogy ki- mikor fog jönni leolvasni vízórát? vagy kinek kell bediktálni, arról sajnos nekem sincs infóm:( |
Előzmény: Bakrila (646)
|
|