bolic Creative Commons License 2008.04.08 0 0 2303
Ne irigykedj, hisz nincs benne a mpeg4 dvb tuner. ;) Kaptam páneurópai kisfüzetet, ezzel bármelyik EU országban lehet javítani stb. Majd hétvégén a kisfüzetet fotózok le. ;)

Na az a CD? Végre megtaláltam benne PDF digitális kezelési útmutatót és végignéztem, tényleg nincs benne a figyelmeztető bejáratás. :S Csak az hogy világos legyen a feketecsík helyett, ezt is tudtam és ez tényleg igaza van. Legyen állandó 16:9 képarány stb., sajnos nincs benne a kötelező 200 órás bejáratás, de én tudok óvni és be fogok járatni a TV-met, hiszen eddig egyetlenegy TV-t soha nem szoktam elrontani. :) Igyekszem odafigyelni a CATV kábel dugdosásra, mivel a leírás szerint előbb áramtalanítani kell. :S Ezt nem gondoltam komolyan, hogy áramütést szenvedhet. TV tisztításnál is ki kell húzni az áramkábelt, hmm...

Újabb érdekesség: Bekapcsolás követően kb. 10mp-ig gondolkozik és végre bevillan, ez mi? :o Valamint nagyon rövid az áramkábel, olyan 1 méteres lehet! Valóban nagyon hasznos a Diga rendszer, úgyhogy Pana DVD felvevőt fogok venni. ;)
Előzmény: las vegas (2302)