Péter mz Creative Commons License 2008.04.08 0 1 299

helóóztok

Én nem nagyon kerestem eddig jawas forumot de most rátok találtam.Nekem van 1 mustangom meg tesómnak meg apámnak is.Mindhárom nagyon jó, szép a kinézetük ,jól mennek ,jól indulnak.Tesómé fel lett furatva mert már nagyon kopott volt  most már 2000 km körül van benne a mulkoriban próbálta 75-öt ment de ment volna még többet is.Enyém olyan 60 at megy meg apámé is.A kipuf csonkok azok a gyári hosszúak majd lehet levágjuk tesómét.Egyébként én 18 éves vagyok vas megyében lakok szombathely mellett.Már régóta foglalkozok a mustankokkal jópár évbe telt mire mindegyik olyan állapotú lett h csak menni kell vele.Bármit kérdezhettek tőlem szinte azért mindenre tudok válaszolni.De már rég szereltem őket  motorikusan.És mindegyik fogyasztása megáll 2 literből max 2.5 ből 100km en.

Valakinem recseg a váltója:Az olaj megvan a váltóban nivóig?nem régi?80W 90?Mást neigen tegyetek bele.Egyébként ha nem emel ki a kuplung akkor meg lehet látni ha 1 be behuzott kuplunggal kicsit fullad a motor.Ha ez van akkor akaszd ki a k bowdent a jobb dekniből majd azt a csavart tekerd beljebb amelyik a kuplung karba van betéve a dekniben.Lazitsd le 10 es krovával a kontra anyát majd tekerd beljebb a csavart addig mig a kar majdnem ütközésig kijön .Azért 1-2mmt lötyögjön a kar.

Majd ezután állitsd be ugy a k.bowdent h ne feszitsen rá alapból.