http://kep.tar.hu/bolic/50568086/34227064#2
Tessék csemegezni a képek között, sajnos nem tudtam lefotózni az üvegárnyékot, valóban kilátszik de ekkora szögben észrevehetetlen marad.
Nos kérem szépen, mégis van zöld-kék ghosting. :( Nem agyon lehet észrevenni, de ha odafigyelsz a ghosting viselkedésre, persze felbukkan. :D Ez olyan mint a neoncső, kár hogy nem jól sikerült neki.
Valahogy estefelé megint jobb minőségben sugároznak az analóg adások, el voltam ámulva. :)
De szüleimtől szereztem az őskövületi Philips DVD lejátszót, hú de fantasztikus. Akár a legkevesebb bitrátú filmmel is meg tud birkózni, olyan csodálatos. :) Bár a 3D Comb funkció sem jól megy, remélem javított verzió lesz a köv. gen. TV-kben, hiszen az első tizedmásodpercben vibrál.
Teszteltem a SD memóriakártyával is, mivel Pana digigépem van, így könnyedén behelyeztem a kártyát és máris egyből meg tudok nézni a nagyfelbontású lefotózott képeket, úristen miket tud a FullHD?! Gyönyörű! Apró betűket is el tudok olvasni, tényleg meghökkentem. :o Nem elég tud gyorsan beolvasni a képeket, az első képet várni kell legalább 10mp-et, nem számoltam az időt, de érzem.
Bocs, megtaláltam az 50/100Hz váltót, csak más szöveget jelent: Intelligent Frame Creation. Tényleg nagyon jól sikerült a 100Hz dupla jelviteli sebesség! Pl. hírTV alsó mozgó hírcsíknél nagy különbséget fedeztem fel és tetszik, tényleg megnyugtat a 100Hz.
Nos meg vagyok elégedve. :) Sajnos túl nagyra sikerült a TV méret a félszobában, de iszonyú nagy! :D Igyekszem hozzászokni. ;)