Maczko Peter Creative Commons License 2008.04.07 0 0 290
Na mesélek: Sajnos ma megkellett kicsit kínoznom mert elszakadt a kuplungbovden pont a forgalom legeslegközepében... mit volt mit tenni, tolni nemakartam, szegénnyel kuplung nélkül lementem alkatrészboltba ott csak a simson elsöfék volt bele jó de abbol is 3-at belepróbáltam. De most jó. Megy rendesen ezenkivül nem volt vele gond. Mondjuk nemszeret elindulni melegen. Kicsit várni kell hogy lehüljön, de nemzavar annyira. Az annál inkább hogy recseg az egyes. A többi nem, csak az egyes. Hidegen kihozom megszivatom rugok rá 2-t és már duruzsol. De lenne egy hülye kérdésem. Ugye nekem ezelött babettám volt. És annak a karbiján 2 csavar van. Keverék és alapjárat. De én ezt tüzetesen átvizsgáltam és csak egy van rajta. Másodiknak a helyét se találom. Akkor az alapjáratot hogy állitsam be? Hidegen jó de melegen nagyon alacsony egy idö után lefullad ha nem huzkodom egy kicsit. Amugy egy csomó 40-50 év körüli ficko megnézi. Az egyik oda is jött hogy neki is ilyen volt. Mindenesetre jót beszélgettük amig haverom szerelte a babettáját.:D Öt le se szarta csak a Mustang érdekelte. De összefoglalóban nincs vele gondom a bovdenen kivül semmit nem kellett rajta szerelnem eddig. Nagyon megbizható, megyek vele agyba főbe még a budéra is ezzel járok. Nem eszik sokat jó az uttartása, szeretem a széles kormányát. Nekem csutkára le van engedve a kormány ugyhogy egy kis pannonia feeling is befigyel. És ahhoz képest hogy 2 lóerő van benne volt egy pillanat amikor azt gondoltam hogy kiszalad alólam.:D És nincs tuning, gyári állapot. Ilyen is marad!!!! Így szép! Hát röviden ennyi. 2 napja járok vele de haveroknak órákat dicsérem. Nekik is tetszik. Ha nemlenne asszony lehet ezzel hálnék... Na jó ezt nemkell komolyan venni:) Jobbat nem is kívánhatnék magamnak... Azt légyszi válaszoljátok meg hogy az alapjáratot hol állitsam, meghogy mért recseg az egyes. Köszi! Üdv mindenkinek! Vigyázzatok magatokra
Előzmény: Kristóf 210 (287)