kipseter
2008.04.07
|
|
0 0
60
|
Sziasztok!Nagyon kacérkodom egy Stratus vásárlásával. Néhány éve az Egyesült Álamokban szerettem bele egy Intrepidbe, aztán vezettem egy Malibut tavaly, itthon pedig Stratust láttam nagyobb számban a (számomra) amerikai kocsik közül.Szeretnék egy-két fontos szempontban kikérni a véleményeteket, tapasztalt Stratusosok:Mindenek előtt Chrysler vagy Dodge? Mindkettőből látok kereskedőknél, 2001-nél idősebbet nem nagyon szeretnék. Tudom, hogy itthon Chrysler márkanévvel volt forgalomban és hogy elvileg ugyanaz a modell, de nem tudom, mennyire csereszabatos, mennyire lenne macerás, ha Dodge Stratust választanék?Mi a tapasztalatotok, milyen fogyasztással bír 2 literes motorral? Mennyivel több 2,5-essel (Chrysler) illetve 2,7-essel (Dodge)? NAgyságrendileg mennyibe kerül egy kötelező szervíz, mennyivel több egy hasonló kategóriás japán/európai kocsiénál (pl. Peugeout 406-hoz képest)? Milyen gyakran kell vinni? Esetleg látott valaki összehasonlító tesztet japán/euópai kocsikkal?Tud-e valaki arról, volt-e forgalomban manuális váltóval?Elnézést kérek, hogy ilyen tájékozatlan kérdésekkel zavarom a fórumot, egyben remélem, válaszol valaki akár itt a fórumban, akár magánban, akár e-mailben.Köszönöm előre is! |
|