Murga1 Creative Commons License 2008.04.07 0 0 390
Vettünk egy elektrolux 39409 X8 hűtőt.
Nagyon szép! tényleg... viszont ha közelebb mész ordít róla a magyar trehányság!
Mélységesen csalódtam benne...mármint az elektrolux hűtőben. Mert az összeszerelés minősége borzasztóan rossz minőségű. Egy 170.000.-os géptől elvárja az ember, hogy hibátlan legyen, de ennek 4 ordító hibája is van sajnos,
Ki kellett cseréltetnem a fagyasztó ajtaját, mert az ajtó tetejére úgy húzták rá a műanyag védőburkolatot, hogy közben összetrancsírozták a gumi szigetelést, eminek hatására majdhogynem be lehet látni a fagyasztótérbe és erősen jegesedik az ajtó belső fala....tehát nulla a szigetelés. Aztán ugyanezen az ajtón van egy borsónagyságú horpadás, ugyanezen az ajtón az inox lemez meg van törva a szép íves kontúr mentén, és a felső ajtó tetejére rárakott műanyag borítás sem illeszkedik az ajtó ívéhez...kb 3mm-ert eláll az egyik helyen...máshol viszont szépen rásimul az inox lemezre.
De ez az utolsó legyen a legnagyobb hibája miután kicserélik a fagyasztó ajtaját.
Miközben megfordítottam z ajtónyitás irányát bődületes spórolásokat vettem észre...ami normál körülmények között nem látszik, az olyan mintha ott sem lenne ezeken a helyeken nem védődugózzák le a csavarhelyeket lukakat, sőt... CSAVAR hiányzik egy helyen, ami sztem szükséges is lenne oda...
A másik hogy hangos....persze remélem csak azért mert győzi ledolgozni a szigetelés hibáját.

Azt viszont itt kérdezném a sokat tudó fórumlátogatóktól, hogy egy hűtő első bekapcsolásától kezdve 1 hétig, 2 hétig teljes gőzzel megy, hogy kompenzálja valahogy a szigetelés hibáját, az okozhat-e bármilyen problémát a jövőben???