Dorinesz Creative Commons License 2008.04.07 0 0 18882

Zka! Uncas!

Köszi az észrevételeket, de én is így csináltam. Már az első alkalommal, amikor megpróbáltam healing touch-ot használni, láttam, hogy mennyire rohadt lassan varázsolja be, és hogy akkor mindig kijön faformából. Szóval ezt azóta hanyagolom is, mert majdnem meghalt a tank, mire bevarázsoltam. Szóval ennyi idő tényleg nincs. Úgy viszont haszáltam, hogy nature's swiftness + healing touch. Így viszont jó volt, de ezt a swiftness-t 3 percenként tudom csak használni, szóval nem szeretem elhasználni, mert a következő alkalommal tuti kellene, és ha nincs, akkor gáz van. Szal megpróbálom anélkül, de volt már, hogy az mentette meg valakinek az életét. Namost ezt a rejuvenation mindig lebecsültem, merthogy csak pár másodpercig gyógyít, és viszonylag hamar lemegy, de rájöttem, hogy ez nagyokat gyógyít viszonylag, és van hogy az ember életét menti meg. Szóval ha a tank elindul, hogy rámenjen valakire, akkor a rejuvenationt és a lifebloom-ot mindig ráteszem egyből, hogy ne is sebződjön, és mindig ügyelek, hogy rajta is maradjon, és így viszonlag jól meg szoktuk úszni a dolgot. Csak ez a lifebloom is olyan gyenge még, 80-akat gyógyít x másodpercig, aztán rágyógyít egy nagyot, de abból is a legnagyobb 600 volt, szal ez elég gyenge. A regrowth-ot szoktam használni, ez viszonylag nagyot gyógyít, és még rajta is marad x másodpercig, szóval hílbuff-jai nagyon jók a druidának, de mégis volt már helyzet, amikor keveseltem.

Szóval akkor úgy tűnik, hogy mindent jól csinálok, csak gyengének találom és lassúnak. Valszeg ez javulni fog, ha fullra enchent-eltetem magam, full epic leszek, és az összes ruhámban lesz +3 db + 30 healing-et adó shocet. :-DD

Ezt az egészet azért hoztam elő, mert láttam a youtube-on, ahogy Illidant leölik. És ott egy sámán szemszögéből volt felvéve az egész, amelyik gyógyította a többit. És annak a sámánnak kb fele annyi idejébe telt, míg bevarázsolta a gyógyításait, mint nekem. És nagyobbakat is gyógyított sokkal. Bár ott a tömegben volt egy druida is tree of life formában. Szal annyira szarul biztos nem hílel a druida, ha a black temple-be elment. (Már ha össze nem kevertem az instákat...)