heló kispajtások!
jelentem, itthon vagyok dundiban. hááát mit ne mondjak... elég sok minden történt mióta elindultam otthonról. ott kezdődött, hogy a repülőm 4 óra késéssel indult el, lényeg, hogy kicsit sem kaptam agylobot :D aztánhát lekéstük az utolsó éjszakai vonatot brigivel és csak reggel 6kor jött a következő. itt jön be persze a fordulat, richard hősiesen megmentett minket és kijött elénk kocsival. megjegyezném, hogy hajnal 3ra értünk haza és másnap 8tól dolgozott. kedves :) deamúúúúgy tényleg annyira kedves fiú.
aztán múlt csütörtökön elindultunk kirándulni és ma este értünk haza. első nap hardcore kempingben nyomtuk, a második két nap pedig hostelekben szálltunk meg. láttam szép tájat, hegyet, tavat, mindent ami szem szájnak ingere.
tök jó volt otthon lenni, csomó erőt adott és úgy gondolom, hogy azon kívül, hogy túl lettem a nemzetközin kezdtem volna visszanyerni a stabilitásom. kezdtem volna... :D :D
ezen a ponton szeretném leszögezni, hogy nálam élhetetlenebb telhetetlen idióta picsát nem sokat hordott a hátán a föld :D:D:DD:D
jójó, nem mennék én bele a részletekbe, fogalmazzunk úgy, hogy a tájon kívül is sokat tapasztaltam :D nem tudom, hogy a nyílt konyha vagy a biliárd asztal űbereli-e a söröshordót??? :) szerencsére nekem a műkörmökre nem kellett vigyáznom ;)
valaki mondja már meg: mióta lettem totál idióta? lelkileg amúgy meglepően jól vagyok, az egyedüli parám az, hogy muszáj lesz tiszta vizet öntenem a pohárba mielőtt kiderül, hogy december óta két végéről égetem a gyertyát.
orsikám, örömmel fogadtam a fórummal kapcsolatos statisztikádat :)
tudom, hogy mondtátok, de írjátok már le légyszi mégegyszer a dátumot, hogy mikor mentek polgából!
remélem kisori is jól van és eseménydúsak a napjai!
én ígérem, hogy próbálom magam aktivizálni a fórumon, de ti iiiis mááár, naaaa!
fiúk, halljátok!
póközön mindenkinek!