AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.04.07 0 0 1294
Erre még válaszolok, aztán megyek aludni.

Szóval először is, mindig KEMÉNYEN ÉS HATÁROZOTTAN meg kell neki mondani, hogy mi az ami neked nem tetszik. Nem ordítozva, csak határozottan. Pl. "É-ke, legközelebb ESZÉBE NE JUSSON ezt meg ezt csinálni, mert erre mi allergiások vagyunk. (Ha mi nem dobunk ki valamit, azt maga ne dobja ki, mert annak oka van pl... stb. ) Én pl előre megmondtam neki, hogy soha semmit ne doobjon ki, a legutolsó papírfecnit is inkább egy helyre rakja, mert lehet, hogy van rajta egy telefonszám pl. És hogy ehhez meg ehhez ne nyúljon )pl a férjem asztala)

Tudod asszem eddig minden kliensénél betelt már egyszer apohár, hogy állandóan udvariaskodtak veel, aztán kényteelenek voltak hallgatni a folyamatos szóözönét, mormogását, stb... és gondolom egy pont után már mindenki megmondta neki, hoyg ezt meg ezt soha, és egyáltalán... :-)) Aki ezt nem merte meglépni, az felmondott neki.
De képzeld, ha megmondod, utána betartja, tényleg.

(Én még csak azt nem tudom hogyan adjam tudtára, hoyg az ISTENÉRT ne beszéljen már annyit...)

No ennyit.

Még két gondolat: könyörgöm ne essél abba a hibába, hogy készpénznek veszel egy 3 éves gyerek beszámolását, ha a továbbiakban is ezt teszed sok kellemetlenség fog még érni...

... a takinéni meg - előre jeleztem - idegesítő egy ideig, de ha hozzászoksz, akkor te is megtapasztalod, hogy a velejéig jóindulatú (minden hibája ebből adódik) és becsületes nő.

Hát istenem néha el kell viselni egész nap, engem is kikészít, ez van... előtte is volt pár hónapig egy másik É.-ke, no az egy kellemetes csaj volt, édelgett a gyerekkel, stb, viszont 3 óra alatt áthussant a lakáson és nagyjából annyit takarított mint én, csak pénzért... hát akkor inkább idegestísen na.
Előzmény: Tóthika (1292)