Tóthika
2008.04.06
|
|
0 0
1286
|
Alice, gondban vagyok. Tegnap járt nálunk É. néni, és volt egy kellemetlen epizódunk. Míg a kölök szobáját almoztam, ő a nappaliban takarított, a lányom meg asszisztált neki. Egyszer csak megjelent bömbölve a csaj, hogy fáj a keze, É. néni rácsapott. Nem kell mondanom, hogy elöntötte a fekália az agyamat, ez a gyerek nem tudja, mi a fenyítés, éppen pár napja kérdezte, mi az a "hátba veregetni" (Lementem a pincébe... kapcsán), de ha nem így lenne, akkor se merjen hozzányúlni egy idegen. Elszámoltam húszig, és rákérdeztem, mi történt. É. néni állította, hogy csak odakapott, és ellökte a kezét, mikor a fertőtlenítős vízben akart pancsolni. Én meg ott álltam kétségek közt, mert bár a gyerek pontosan tudja, mi a csapkodás, nem lehetetlen, hogy túloz, még ha általában nem is szokott. Nem tudom, mit kellett volna tennem, de nagyon idegesít a helyzet. A tevékenységével járó számos apró bosszúság miatt elég nyűgös vagyok, nem akartam ezt kivetíteni, ugyanakkor bosszant a saját tehetetlenségem. Szerinted? |
|