BBéci Creative Commons License 2008.04.05 0 0 2256

Ne haragudj, de a falnak tudnék menni a számítgatásodtól! Ha ennyire spórolni akarsz az árammal, világíts gyertyával és rajzolgass a falra, mint barlanglakó őseink, azt nézd tévé helyett!

Cseszheted a fogyasztási adatokat, ha 6-8-10 évig limlom képminőséget kell nézned! Szerencsére az alacsonyabb fogyasztású tévéknek sincs vacak képük, csak érzékeltetni akarom, mennyire téves szemlélet az áramfelvétel alapján képmegjelenítő eszközt választani. Kerámialapos főzőlapunk is zabálja az áramot, cserébe ezerszer szebb, higiénikusabb, kényelmesebb, mint a gázos változatok. Nem bántam meg, hogy azt építtettem be.

Mint korábban írtam, 1995-ben cseréltem az 51 centist 72-esre. Akkoriban tépelődtem, hogy 63-ast vegyek-e, de amikor megnéztem egymás mellett a két méretet, nem maradtak kétségeim, hogy a nagyobbat kell választani. Abból sosem lesz baj, ugyanis ez az, amiből sosem lehet elég nagy. Az 52 colos tévéhez képest összehasonlíthatatlanul  jobban érzem magam, mikor leengedem a 2-2,4 méter széles vásznat és bekapcsolom a vetítőt. Mindezt 4 méter távolságból.

Előzmény: pestam (2255)