széles tamás Creative Commons License 2008.04.04 0 0 527
Tibi!

Nektek ezt ki írta le?

Mert ha a HC vezetősége, akkor az rátok érvényes, mint munkáltatói utasítás, de Mezei Pilótára nem vonatkozhat.

A Schengeni csatlakozást - ha jól tudom - törvény szabályozza, de legalább kormányrendelet. Mivel ez magasabb szintű jogszabály, ezt egy HC-s utasítás nem űberelheti.

Jövő héten - ha kész lesz az FBA, beülök LHDK-n és go to LZTT. Kiváncsi vagyok milyen jogszabályra fog hivatkozni az éppen bentülő kollegád, hogy nem enged kilépni. Vagy mit csinál, ha a közleményét, miszerint nem léptetett ki senki, egy egyszerü "roger"-rel nyugtázom, és folytatom az utam.

Netalán "rámemelik" a vadászt? :-) Milyen alapon? Melyik jogszabály melyik paragrafusának melyik bekezdésének melyik fordulata alapján? Reptervet adtam le. És honnan tudod, hogy nem kértem Dunakeszire egy rendőrt? VAgy be kell mutatnom az útlevelem a pecséttel?

Vagy:

egy expedájt kájmb-bal felküzdöm magam Fl-re és az ACC-s azt sem fogja tudni, hogy mi a pálya, mert a körlevél CSAK a FIC-eseknek ment.

KÖNYÖRGÖM!

Valaki a HC-nél kapjon már a fejéhez!! Vagy ne adj isten a minisztériumban ülők közül valakinek, aki most nagyon, de nagyon kapaszkodik a székébe, jusson eszébe, hogy a jogszabályokat harmonizálni kellene!!

Ismersz. Tudod, nem téged piszkállak, csak mivel ti vagytok az ostor végén a bojt, nem szeretném, hogy rajtatok csattanjon az a bizonyos.
Előzmény: K.Tib (524)