szg307
2008.04.04
|
|
0 0
1875
|
Egy FJR-es társunk küldött nekem egy levelet.
Megosztom Veletek:
Szia!
D vagyok, nekem is FJR-em van. Olvastam az indexes FJR fórumon, hogy elhagytad a topcase-edet.
Nos, ez nekem is megtörtént, rossz minőségű, rázós úton, ahogy a TC népítéletben is megírtam.
Most éppen azt a gagyi kis műanyag platni alumíniumból való legyártásán (öntésén) töröm a fejem. Gondolkodtam rajta, hogy valahogy a fogyasztóvédelem útján kellene „érvényesíteni a jogainkat”, mivel üzemszerű használat mellett történt az eset (nem kis baleseti és anyagi kockázatot okozva) de valszeg sansztalan. Kérlek, oszd meg a többiekkel is a fórumban ezt a típushibát, figyeljék, meg, ha megjelenik egy kis kifehéredés a platni sarkában, és onnantól ne tegyék fel rá a dobozt. Ha van valami megoldásod a problémára (új műanyag szar vásárlása helyett), kérlek, írd meg nekem és azt is, hogy sikerült-e az útkezelővel kifizettetni a kárt.
Válaszodat várva, üdv:
D
Tiszaújváros
A nevét én írtam át D-re. Remélem hamarosan regisztrál itt, ha másért nem is, ezért az egy topicért :-)
Szóval nekem, amikor elhagyott a dobozom Miskolc kellős közepében nem sikerült kivernem senkiből a cuccot. Pedig ügyvéd, levelezés orba-szájba, meg minden volt. Nem részletezem, ugyanaz a nyomorúságos bürokrácia, amelyben annyira jó ez az ország. Nekem fogyott el az időm hamarabb.
Ha lenne valamilyen jó, megbízható, stabil platni, nem gondolkodnék rajta, rögtön rátenném. |
|