Mindig elfelejtek ràklikkelni, hogy kinek megy a vàlasz, de szerintem Mindenkinek...
Szerintem telt hàz volt nagyon is.
A lànyom még az éjjel azt mondta, hogy tegnap még kaphato volt jegy a koncertre.
Az Aréna befogadoképessége megtekintheto tobbek kozott Katie néhàny fotojàval egyutt, valahol itt:
http://www.geneva-arena.ch/galerie.php
Tegnap este még ràtalàltam, most nem...
Ha jol emlékszem vagy 8500, vagy 9500 nézoje, - hallgatoja lehet az Arénànak.
Ha csak a http://www.geneva-arena.ch -ra mész rà, és ott a palettàn "vàlogatsz", minden kérdésre vàlaszt kapsz.
Még a székeket is làthatod.
Ha pont az U 14-et nem is :)
A fene sem gondolta, hogy ez mit jelent...
Nem mondjuk 10.sor 14. szék... :)
Nem voltunk benyomoritva, a késon jovoknek sem kellett felàllni, hogy odajussanak helyukre. Viszont nem elonyos, hogy egy szinten helyezték el a széksorokat. Nem ugy a galériàn.
En csak oriàsokat làttam magam elott :)
Egyébként az Aréna kivulrol rendkivul mutatos, belulrol nekem egy hodàlynak tunt :), a szurke falak egyhangusàgàt a ciklàmen szinu korlàtok oldjàk.
A szipad két oldalàn két hatalmas kivetito biztositotta, hogy mindenki làssa Katie-t is, ne csak az oriàsi nagy fejeket :)
En viszonylag koràn érkeztem oda, a legnagyobb tomeg nagyon is fél 9 elott egy-két perccel ozonlott be. Addig lazàn kinn soroztek, szendvicset ettek, vàsàroltak, beszélgettek.
Egyedul én izgultam, - de nem annyira, mint amire szàmitottam :)
Foként felismerve a helyzetet, gyorsan lepasszoltam a fényképezogépemet a szintén "oriàs" ismerosunknek. Hatalmas ko esett le a szivemrol, legfeljebb csak azért izgulhattam, hogy a sok sor elfogyasztàsa utàn még legyen kedve fotozni is :)
En viszont élveztem a koncertet, csak az ujabb szàmoknàl a korom sotétben "jegyzeteltem" a szàmok cimét, és egy-egy szot hozzà, ami szàmomra fontos volt.
Az én jegyem egy elozetes szuletésnapi ajàndék volt a lànyomék részérol, és 89.- SFR-be kerult. Ehhez még kaptam valamennyi zsebpénzt is szintén a lànyomtol, igy egy album, egy Katie-s polo, egy naptàr, és a végén az utcàn vàsàrolt 2 poszterrel egyutt + 90 SFR-t "dorbézoltam" el, ami szuletésnapi ajàndék!
Fogalmam sincs, hogy mondjuk az elso sorba mennyibe kerult egy jegy, de meglehet, hogy a duplàja.
Vagy fennt a karzaton pàholy szerut làttam, fogalmam sincs, hogy oda mennyibe kerult egy jegy.
folyt. kov.