locsemege Creative Commons License 2008.04.03 0 0 3094
Nem bántásként írtam, csak erős illetlenség egy fórumon ugyanazt a kérdést sok helyen feltenni. Nem kapsz hamarabb választ, csak felbosszantod azokat, akik egyébként segítenének. Ha több helyen kapsz tanácsokat, neked is nehezebb összeszedni a válaszokat, ráadásul különböző válaszolók ugyanazokat a dolgokat válaszolhatják a különböző topikokban, ami kiszúrás velü(n)k, mert mással is leíratod, amit már valaki megválaszolt. Tiszteljük annyira egymás szabadidejét, hogy nem teszünk ilyet.

A konkrét esetben ez ráadásul igazolódott is, mert mi is több helyen írogattunk emiatt. A némileg ingerült megjegyzéseimnek ez az oka, nem a személyeddel van problémám, hanem azzal, amit fentebb írtam.

Érdemben válaszoltam e-mailben, ha javítottad az ékezetes fileneveket, hiányzó dokumentum típust, hiányzó mértékegységeket, áttekinthetővé tetted a kódot, amelyben a struktúra a tag-ek tabulálása által látható, szólj, megint ránézek. Egyébként nyugodtan nyilvánossá teheted, hiszen a neten éppen az a célod, hogy nyilvánosságra hozd a mondandód. Addig is nézd meg ezt az oldalt, szerintem igen hasznos, sokat lehet tanulni belőle.
Előzmény: horvath0101 (3093)