Jelentem, tegnap 70 lett a druid. Tök fura volt, mert amint 70 lesz az ember, rendszerint eltűnik az xp sor. Namost nekem nem tűnt el, hanem ott maradt. Aszonták, az nem xp sor, hanem valami mást számol, de nekem ugyanúgy xp-t mutatott rá. Aztán mondtam, hogy akkor kiloggolok és vissza, mert valami biztos szar, és ekkor eltűnt. És most jutott eszembe, hogy én vagyok a hülye, lehet, hogy én lettem volna a játék történetében az első 71-es kari. :-DDD De már nagyon várom a 80-as kieget. Mert akkor talán ki tudom talentozni azt a cuccot, amit szeretnék.
Aztán most, hogy 70 vagyok, fel akartam venni azt a kvesztet, ami a gyorsabb madár formát adja. Elmentem a csajhoz, nem adott kvesztet. Mondom mi a franc. Bújom thottbotot, járom a fickókat, semmi. Aztán megkértem a gildből egy csáveszt, hogy nézzen már utána, hogy miért nem tudom felvenni a kvesztet. Aszongya, hogy azért nem, mert először meg kell tanulnom a 280-as ridingot, és csak aztán adják oda a kvesztet. Dehát ez kib*szás. Merthogy az 5000 g-be kerül. Akkor miért vagyok druida? Jó monnyuk a kisebb madár formával már előnyben vagyok, de akkor is. Naszóval most főhet a fejem, hogy hogyan szerezzek 4000 g-t, merthogy 1000 már megvan. Esetleg valami jó ötletek? :-D