V91 Creative Commons License 2008.03.30 0 0 7192
Szeva Roland!70/3923075 a számom, majd kerestek.
Az edzés látogatottságról meg annyit,hogy nem tudom mi a faszt képzelnek magukról azok az emberek akik nem járnak le edzésre.Ez nem 1 olyan sport amit gyakorlás nélkül lehet megfelelő szinten játszani. a felelőtlen faszkalapok ezzel nem csak a saját fejlődésüket akadályoztatják ami engem már nem érdekel hanem azt a 15 embert is gátolják aki nem tud felkészülni a playokból stb. Ha rajtam múlna ezek az emberek nem játszanának meccsen az biztos.Nálam nem kifogás a tanulás,mert nem tudom elképzelni hogy valakinek ne lenne heti 2 órája hogy legalább a vasárnapi edzésre lejöjjön az elképesztő szellemi terhelés mellett.nem kifogás továbbá buli,a másnaposság és lehet,hogy ez sok embernek nem szimpatikus de a családi program sem mert ezt lehet időben egyeztetni csak akarni kell.nekem is van ebből otthon vitám nem kevés de elfogadják hogy más irányú kötelezettségem is van.Kifogás a munka,vizsga,esküvő ha saját és egyébb fontos családi kötelezettség.Akit a felírásommal megbántottam attól nem kérek elnézést.edzésre le lehet jönni és ott le lehet rajtam verni.akinek nem inge ne vegye magára.bár itt most sok inget fel lehet venni.
1 HÓNAPUNK MARADT FELKÉSZÜLNI.MÁTÓL EDZÉS KÖTELEZŐ MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!a meghatározott napokon.