Kiváncsi vagyok már a hangjára....
Most egyébként aszimmetrikus a rendszer: 8ohm alul, 16 ohm felül. Az eredeti Jensen V21 marad felül, de az alsót eldurrantottam szerencsésen :)
(Nem kell valakinek egy kocka mágneses alsó Jensen? 16ohm, bár most megsült...)
Ilyen felemás helyzetben is jól szól, bár az erősítőn kicsit meg kell küldeni a magasat... Alulra egy 250W szinusz teljesítményű Celestion basszus hangszóró került, szépen dolgozik.
Okumoto: Tehtube már leírta, de az M3 a legjobb szerintem a spinetek közül. waterfall, b3 hang. Én nagyon szerettem a magamét. A basszus hiánya nagyon hamar zavarni kezdett, de a foldback nélküliség nem zavart annyira. Rock zenében nem is nagyon kell. Csak a jazzes 80008888 hanghoz elengedhetetlen, meg a bluesos-gospelles, jazzes 88800008-hoz. Szokás szerint a Leslie-n múlik minden, azon nem lehet spórolni. Leslie + gitárcombó verhetetlen rock hangzás. Ha tudsz, olyat vegyél amiben zengető is van, az nagyon király cucc. :) Pedál hang felejthető... A presetek hiánya is lehet zavaró, de zene függő.
Én a mostani rockos-funkos felállásban, - a Boogie zenekarban - a Dynacord Leslie előtt egy szintén Dynacord szalagos visszhangot használok rövid slap-back szerű beállításban. A visszhang előfoka ráadásul torzít is, úgy visít a cucc, mint egy álom. Nord Electróval príma súly/sound arány.
A B3-as torzságon még dolgoznom kell. A most használt csöves végfok sajnos nem szépen torzít...Szóval lehet, hogy lesz két eladó csöves motyó...
üdv,
Matyo
Egyébként ma este én is B3-azok az A38-on este 9-től Barabás Lőrinc Eklektric, előtte Smárton trió.