elolvastam és megértetttem. csakhogy elfogadni nem tudom. itt nem arrol van szó, hogy fut 30 ember mondjuk 100-t és azt díjazzuk arannyal ezüsttel stb aki leggyorsabban futja le a távot.
ha jól sejtem inkább azt kellene alkalmazni, hogy van egy megálmodott fajtajelleg stb (baráti körben álombornak nevezzük) a beküldött minta mennyire közelíti meg ezt a szintet. ahhoz mérten arannyal ezüsttel vagy kizárással jutalmazzuk. ezzel szemben amit csatoltál linket meg a saját kiírásunk is jelenthet az az, hogy menet közben módosítják a szabályt. ha túl sok jó bor érkezik akkor emelik a ponthatárt csak azért hogy nehogymá jól érezze magát a paraszt. a gyomrom fordul fel tőle. miért fáj ez, hogy (bocs a kifejezésért) minden hülye tudott jó bort készíteni!
képzeld el, hogy megállapodok veled pl munkában. Azt mondom, hogy ha elvégzed ezt a munkát akkor fizetek neked egy összeget. te rutinos róka lévén fele annyi energiából elvégzed mint amire én elsőre számítottam és én a végén azt mondom, hogy nem fizetek neked csak annyit amit a végén gondolok. szerintem még az sem ment fel engem, hogy előre megmondom hogy módosítom a szabályt.
Nincs annyi pénzze rendezőnek, hogy a 3-5000 Ft-os nevezési díjból, hogy fussa egy 300 Ft-os oklevélre?
Ez csak egyet jelent, nem akarnak annyit fizetni amennyit a mintát beküldők megérdemelnek! Miért, mert az idén jók lettek a minták, bezzeg egy rosszabb évjáratban bőven osztogatnák az érmeket?