ide Creative Commons License 1998.10.22 0 0 40
1 próba, végülis sokat már nem árthatok J…

terembura 10-22-98 2:29 AM    adatok | e-mail
Csomagot kaptam. A postás becsöngetett, én aláírtam, megköszöntem, ö köszönt, s mindenki ment a dolgára. Nem várt borravalóra.

Wágner úr 10-21-98 11:37 PM    adatok | e-mail
Kösz, nelégyolyMogorva sztrovacsek :))) Rád legalább lehet számítani! Hozzam a Sört, vagy a Borot inkább? :))))

Mogorva 10-21-98 11:16 PM    adatok | e-mail
Kedves (?) :) XXXX, hadd ne nevezzelek néven!
Ne csinád mán! Néha nem árt eltakarítani a mocskot, de a fürdővízzel a gyereket is kiönteni, nem vall bőlcs elmére... IMHO.

Majd ha jön a mocsok, akkoe segítek tartani a lapátot, addig felesleges itten sertepertélni.

A többiektől elnézést kérek, de baromira utálok HTML forrást olvasni. Na nem mintha így sokkal jobb lenne...

Mogorva 10-21-98 11:04 PM    adatok | e-mail
Na!!!!!
Ha nem kőll, akkó minek baszogtatni a homokozót!

Wágner úr 10-21-98 10:46 PM    adatok | e-mail
Nem hiányzik innen semmi, csak nem látható, illetve csak a Source-ban látható. Másrészt nem is írt itt senki semmi olyat, ami miatt ennyire ki kellett volna takarítani MINDENT!

vomit 10-21-98 10:44 PM    adatok | e-mail
mirõl írt ebben a topikban gagyi ragacs? Az eleje hiányzik, és így a szokásosnál is értelmetlenebb..

Wágner úr 10-21-98 10:39 PM    adatok | e-mail
Csak egyféle módon léphetnek - építenek egy homokvárat, hogy megcsodálhassuk. Lássuk, lássuk - én nem fogom lerombolni a Művet, az biztos!

A kriksz-krakszokat pedig csak olyan rakja be, aki el is tudja távolítani - ott a Test, lehet kisérletezni, én már tényleg unom a helyreállítást, nem az én reszortom. Nekem itten nyugodtan feküdnöm kell az asztal alatt és békésen iszogatva horkolni.

neduddgi 10-21-98 10:34 PM    adatok | e-mail
Wagner Ur,
Na ettol nagyon meg fognak szeppenni. Nem kellet volna ilyen szigoruan fogalmazni. Aztan majd Maga miatt lesz lelki serult a sok szentem-lelkem...