Hát emberek, az ex vejem megint homorított, én nem is tudom mit mondjak.
A sztori a következő: én mondtam a családnak, hogy szeretném, ha ebben az évben lemennénk a balatonra, nagyon régen voltam ott, és Ivánnak is jó lenne, élvezné. Gondoltam kivennénk egy magánházat, azt közösen fizetnénk manojoe-val meg a másik lányommal, úgy 10 napra, esetleg valami panzióba szállnánk be. Na jó ebben benne volt mindenki.
Kaptam is egy ajánlatot Zamárdiba, nagyon jutányos áron. Éppen itt volt láthatáson a gyerek apja, mondom nei, hogy ez és ez a helyzet, ha akarod te is beszállhatsz 4 napra a gyerekkel, lejöhetnének pár napra a szüleid is, és akkor nem 10, hanem 14 napra kérem a házat. OKé, benne volt. Lefoglaltam két hétre. Legközelebb mondom neki, hogy döntse el, hogy ő akarja e kezdeni, avagy végezni, mert ugye bele kell számolni, hogy egy csomó dolgot autóval le kéne vinni vagy haza kéne hozni, pl a gyerek bicaját, ilyesmiket.
Namármost tegnap este azon kezd el dühöngeni a lányomnak, hogy neki a fele kell!! Mert mi az, hogy ő egy hétig nem láthatja a fiát, neki 50% kell% Megáll az eszem komolyan... senki nem mondta, hogy ő nem viheti el szintén pár napra, részemről a legteljesebb jóindulat volt, hogy - a gyerek érdekében - szálljon be ő is, mert jobb Ivánnak, ha egy helyben van, és inkább váltják a felnőttek egymást körülötte... miért nem csajozik már ez az ember? Teljesen belegabalyodott már ebbe a láthatásba, állandóan azon filózik, hogy a gyereket mikor lássa...