RAMBO Creative Commons License 2008.03.26 0 0 3905
Ebben sincs nézeteltérés köztünk.

Az megint más kérdés, hogy szerintem a soxínűség vész el akkor, amikor a többtízezer liter egyforma bor készülne, ahelyet, hogy 10-20 hektónként más-más lenne. Kell a minőségi tömegbor is (pl. Teleki), amin szocializálódhat az ifjúság. Ami sztem nem kell, az az alsópolcos kannás bor.

Én is a kézművességben hiszek, és csak azért használok felszívódó gombaölőt (sztem kb. ez az egy nem "bio" a technológiámban), mert kéthetes fordulókkal nem lehet védekezni csak kénnel/rézzel. Ez van.

És én is károsnak tartom a varázslókat, mert pont a környezettudatos gazdálkodók elől szívják el a levegőt a hóbortjaikkal. Amikor az Alkesz arról számol be, hogy a kaucsukcsizmás taposás az igazi, mert az emberi rezgések átmennek a borba, tehát amíg van olyan sarlatán, aki ezt meri állítani, addig lesznek olyan agyalágyultak, akik ezt el is hiszik. Ezért írtam, hogy itt új szegmens kialakítása történik, amely szegmensben ők lesznek az elsők, tehát ők keresnek vele pénzt. Erről szól ez, nem másról.

Előzmény: BZoltan (3904)